Интереси

Йога

Занимавам се с йога от 2007 г. Стилът, който ми е на сърце е Виняса Флоу Йогата. Основният ми преподавател е Теодора Рачева - Теди (Деви), основателката на студио Йога Мандала. Учила съм и при Туи Мериган, Саймън Парк, Бриджит Ууудс Креймър и др. Понякога водя и практики по йога, замествайки Теди, но обичам най-много да асистирам и да помагам на хората да навлезнат по-дълбоко в позата. 

Водна аеробика

Последния спорт, по който се запалих е водната аеробика. Тренирам в клуба на Мария Шпицер. Първите няколко пъти, когато отидох ми хареса, но когато попаднах на практиката на Дея, се влюбих в този спорт. Водата измива всичкия стрес, сърцето се щади от водата, а натоварването на мускулите може да е голямо. Обичaм тренировките и на Еми и на Стефи и с най-голямо удоволствие ходя и в 8 сутринта и в 8 вечерта :). 

 

Оригами

Има едно поверие, че ако си намислиш желание и направиш 1000 жерава от оригами, то ще се сбъдне. Е направих 1000-те, но в процеса забравих желанието си. Поне беше забавно. 
Друго поверие гласи, че когато дадеш на непознат жерав оригами, то това ще му донесе голямо щастие или успех. А когато това се случи, той трябва да предаде късмета нататък, т.е да подари жеравчето на друг човек. 
В живота си съм подарявала много жерави и силно се надявам, че това е донесло късмет и щастие на получателя :). 

Фотография

Фотографията ми е хоби от може би 2010 година. Тогава закупих и първия си полу-професионален апарат - Канон 500D с китов обектив 18-55 mm. 
В началото го използвах на полу-автоматичен режим, а тази година най-накрая намерих времето и желанието да снимам на ръчен режим. Закупих си и поляризиращ филтър, както и close-up лещи. Обичам много да пътувам и да тествам апарата си. Любими снимки са ми пейзажите, залезите и облаците. 
Обичам и да улавям моментите :).