Здравейте, казвам се Петя Бамбова. По образование съм медицински физик, по призвание съм човек, следващ сърцето и интересите си. А те ме доведоха по пътя на йога, техниката и онлайн присъствието :).

С йога за пръв път се срещнах през 2007 година, когато бях на кръстопът и не знаех накъде отива животът ми. Запалих се по йога в Щатите и след това намерих прекрасната йога преподавателка Мария, която разпали огъня в мен и желанието ми да тръгна по пътеката на йога. Малко след като започнах да практикувам йога отвори врати и студио Йога Мандала – първото съвременно йога студио в София. Там се запознах и с Теди и оттогава практикувам при нея. Нейната страст към йога доведе в България световно известни преподаватели като Туи Мериган, Саймън Парк и др.  След срещата ми с Туи Мериган, кандидатствах за позицията „online marketing goddess“ при нея и съответно бях приета и от 2009 до 2012 се грижех за част от нейното онлайн присъствие. Започнах и да помагам с онлайн маркетинга в Йога Мандала, в последствие и в новооткритата от Теди марка за йога дрехи Omnitom. Там започнах да се занимавам и с продажби.

По това време работех и по специалността си, медицинска физика, в университета. Благодарение на йогата разбрах, че физиката не е тръпката на сърцето ми и се насочих към това, което ме е влечало винаги – техниката и компютрите. Страстта ми ме отведе до SEO областта, онлайн маркетинга, графичния дизайн и фотографията – области, които се припокриват малко или много.

От 2012 година неволята и липсата на финанси, което обикновено води до креативност, ме запозна с платформи като weebly, wix и wordpress. Това запали интереса ми по дизайн и изработка на сайтове, а познанията ми по програмиране от университета, ми помогнаха да създавам различни от шаблоните сайтове и да изграждам сайтовете, които са изключително функционални и потребителски лесни за навигиране – едни от най-важните неща за сайт, които доста често се забравят и биват пренебрегвани.

От уста на уста получих запитвания за направа на сайтове, които ми помогнаха да добия опит и увереност в това, което създавам, а и да разширят кръга ми от интереси. По настоящем изграждам сайтове на платформата WordPress.

Занимавам се основно с изграждане и поддръжка на сайтове, изработени на WordPress, SEO оптимизация, графичен дизайн, дигитален маркетинг и бизнес консултации за маркетинг и развитие.

Опит